8/10/2013


Neresinden başlasam, nasıl anlatsam bilemiyorum ki.. İnsan aklının alabileceği bir film değil, ancak böyle yumuşatabilirim sanırım. Türü "korku" olarak geçmesine rağmen, korkunun baş harfini bile bulamadığımız ve nasıl desem, belki de sırf bu sebeple  izlenmesi gereken oldukça sıradışı ve çatlak! bir film. 
Spiral etrafında gelişen doğaüstü olaylar sebebiyle lanetlenen kasabalılar, spiral şekle sahip her tür objeye karşı paranoyakça bir takıntı geliştirirler ve neticede kasabanın tamamı lanetlenir.
Filmin konusu, aynı isimle çıkan bir manga serisine dayanıyor. Yoğunlukla gördüğümüz yeşil renk filtreleme de manga serisine sadık kalınmak için uygulanmış ancak film, seriden daha önce tamamlandığı için her ikisinin finali birbirinden farklı olmuş.
Orjinallikle tuhaflığı birbirine karıştıran, akıllı işimi deli işi mi belli olmayan, izledikten sonra 90 dakikanızı daha iyi değerlendirebileceğinizi düşüneceğiniz, çok entresan, çok acayip bir film. Bunu da izlemedim demeyin, bazen acayip şeyleri de denemek lazım.

Spiral Trailer
Spiral Online Watch ENG Subtitles

IMDB Sıralaması

En Popi-ler

Ben Size Donerim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © RUHANI GERILIM -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -