3/21/2015

Feodal Japonya zamanında efendisiz bir ninja olarak ülkeyi bir baştan diğer başa dolaşan ve para kazanmak için freelance ninjalık yapan Jubei, bir gün Tssai adlı bir yaratığın elinden dişi bir ninjayı kurtarır ve hayatı o gün değişir. Bu dişi ninja, hastalık yüzünden tamamı telef olan bir köyü araştırmaya giden Koga Ninja takımının bir üyesidir ve diğer tüm takım üyeleri Tssai yaratığının dişiye saldırdığı gece yine Tssai tarafından öldürülmüştür. Adam toplayıp intikam almak için geri donen Tssai, Jubei ile girdiği düelloyu tuhaf bir şekilde kaybeder ve sonrasında olaylar sarpa sarar. 
Bazı ülkelerde 15, bazılarındaysa 18 yaş sınırı konulan Ninja Scroll, aslında tamamıyla yetişkinlerin izleyebileceği bir içeriğe sahip. Kan, vahşet, tecavüz ve seks sahneleri sebebiyle oldukça sakıncalı olabilecek bir anime. 
Jubei Kibagami aslında bir Japon halk kahramanıdır. Animede ayrıca, kör ajan, taş golem gibi Japon mitolojisi yaratıkları da yer alıyor ve ortam da oldukça mistik. Anime severler tarafından bas tacı ediliyor olsa da, cinsel ayrımcılığa bol bol yer vermesi, siddet ve kan sahnelerinden mütevellit 2. kez izlemediğim bir yapımdır efenim. Sizler eksik kalmayın, buyurun buradan yakın..

Ninja Scroll Trailer
Ninja Scroll Online Watch ENG Dubbing
Ninja Scroll Online Izle TR Altyazılı

IMDB Sıralaması

En Popi-ler

Ben Size Donerim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.

- Copyright © RUHANI GERILIM -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -